Integraties 

Ontdek de uitgebreide integratiemogelijkheden van het WAVEDESK-platform

Het WAVEDESK-platform biedt een uitgebreid scala aan integratiemogelijkheden, waarmee u de functionaliteiten van uw systeem kunt uitbreiden met extra diensten en op maat gemaakte integraties.

Onze standaard integraties zijn zorgvuldig geselecteerd om aan diverse behoeften te voldoen en om uw workflow te optimaliseren.


Hieronder vindt u een overzicht van de integraties die direct beschikbaar zijn binnen ons platform.

Van e-commerce tot boekhouding, CRM-systemen tot marketingtools, wij bieden een breed scala aan opties om uw bedrijfsprocessen te ondersteunen.

Financieel
CRM
Ramen en deuren
Tijdsregistratie
Financieel
Logo Yuki

Yuki

Optimaliseer het verzenden van uw aangemaakte verkoopfacturen binnen het WAVEDESK-platform rechtstreeks naar uw Yuki boekhouding. We maken gebruik van het UBL-formaat en bieden de optie om het bijhorende Pdf-document mee te sturen.

Deze e-mails worden automatisch toegevoegd aan uw verzonden items.

Logo Exact Online

Exact Online

Met de Exact Online API kunt u moeiteloos uw facturen die zijn gegenereerd in WAVEDESK automatisch verzenden naar Exact Online, inclusief het bijgevoegde PDF-document. Daarnaast is het ook eenvoudig om banktransacties die zijn vastgelegd in Exact Online te importeren naar WAVEDESK.

Logo Ponto

Ponto

Met de Ponto Connect integratie kunt u moeiteloos betalingen op uw rekeningen verwerken door automatisch openstaande facturen af te punten. Daarnaast biedt deze koppeling ook de mogelijkheid om betalingen uit te voeren naar derden. Ondersteund door alle belangrijke banken in België.

Logo OKSign

OKSign

Met de integratie van OKSign kunt u moeiteloos al uw documenten binnen WAVEDESK digitaal laten ondertekenen. Na de ondertekening kunnen automatisch taken worden gekoppeld aan de documenten.

Logo WooCommerce

WooCommerce

Dankzij de integratie met WooCommerce worden bestellingen die in uw webshop geplaatst worden automatisch gesynchroniseerd met het WAVEDESK-platform. Met behulp van automatiseringen kan het platform vervolgens verschillende acties uitvoeren, zoals het versturen van orderbevestigingen, het plaatsen van bestellingen bij leveranciers van niet-voorradige artikelen, of het opnemen van bestellingen in de productieplanning.

CRM
Logo Office 365

Office 365

Dankzij de integratie met Office 365 kunt u eenvoudig e-mails rechtstreeks vanuit het platform verzenden via uw Office 365-account.

Deze e-mails worden automatisch toegevoegd aan uw verzonden items.

Logo Outlook

Outlook plug-in

Met onze Outlook plug-in, exclusief voor Microsoft Windows, kunt u uw e-mailverwerking binnen het WAVEDESK-platform snel en efficiënt uitvoeren. Deze plug-in biedt ondersteuning voor het moeiteloos extraheren van bijlagen, zowel bij inkomende als uitgaande e-mails.

Ramen en deuren
Logo Reynaers aluminium

ReynaPro

Maak gebruik van de geïntegreerde exportfunctionaliteit van ReynaPro om moeiteloos materiaallijsten, urenregistraties, raamposities en meer te exporteren naar WAVEDESK.

Deze automatische import dient als solide basis voor offertes en berekeningen.

Logo Reynaers aluminium

Reynaflow

Door de integratie met Reynaflow kunnen de productietijden van projecten in het atelier worden uitgelezen.

Deze tijdsgegevens stellen de automatische productieplanning in staat om een prognose te maken van de benodigde tijd voor de verdere productie van een project.

Hierdoor kan de productieplanning geoptimaliseerd worden en krijgt u een nauwkeurig beeld van de capaciteitsberekening.

Logo Archimede

Archimede

Integreer eenvoudig de Excel-export van Archimede in WAVEDESK en integreer materiaallijsten, uurregistraties, posities en meer voor direct gebruik binnen WAVEDESK.

Deze automatische import fungeert als solide basis voor offertes en berekeningen.

Tijdsregistratie
Logo Geodynamics

Geodynamics

Met de API-koppeling naar Geodynamics kunt u eenvoudig de reistijden van uw voertuigen volgen, automatisch inchecken op locatie faciliteren en de werktijden van uw personeel integreren in de kostenberekening van uw projecten.

Maatwerk integraties voor uw unieke behoeften

Bij WAVEDESK begrijpen we dat standaardintegraties niet altijd voldoen aan uw specifieke vereisten. Daarom bieden we maatwerkoplossingen aan die perfect aansluiten op uw systemen.


Mist u een cruciale integratie? Geen probleem. Laat ons weten welke integratie u nodig heeft en ons team zal deze voor u implementeren. We zijn flexibel en staan klaar om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren met op maat gemaakte integraties.


Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we uw bedrijf naar een hoger niveau kunnen tillen met aangepaste integraties die aan al uw behoeften voldoen.

Neem vrijblijvend contact op

Gratis demo

Ontdek persoonlijk de onmiskenbare voordelen van WAVEDESK.

Wij nodigen je uit om de kracht van onze software gratis te ervaren. Aarzel niet en vraag vandaag nog vrijblijvend jouw demo aan. Ontdek op welke manier onze software jouw bedrijfsprocessen optimaliseert.

Let's talk