Uitbreiding kantoren Hypotheekwereld

Extra kantoren Hypotheekwereld

Vandaag mogen we 2 bijkomende kantoren van de Hypotheekwereld groepering verwelkomen op het WAVEDESK-platform. Hierbij komt het aantal aangesloten kantoren op 21.

Logo Hypotheekwereld

Groepering

Hypotheekwereld is ondertussen een groepering geworden van 21 kantoren. Ieder kantoor binnen de groepering heeft zijn private WAVEDESK-omgeving voor het beheer van hun kredietdossiers. Hierbij beschikken ze individueel over alle nodige tools voor de opvolging van de kredietdossiers, gespreide commissie, …

Centralisatie

Naast de individuele omgevingen beschikt de groepering ook over een centrale account. De informatie van de individuele kantoren worden automatisch naar de centrale account overgezet meerdere malen per dag via een automatische service.

Hierdoor beschikt Hypotheekwereld over een globaal overzicht van alle kredietdossiers en kunnen de nodige statistieken en cijfers getrokken worden op het niveau van de groepering, het niveau van het kantoor en per financiële instelling.

Uitbreiding statistieken

We voorzien een gevoelige uitbreiding van de beschikbare statistieken in de komende weken. Dit betreft specifieke statistieken op aantal, volume, aanbod getekend, verleden dossiers, geweigerde dossiers, …

Gezien deze statistieken een meerwaarde zijn voor alle kredietmakelaars die gebruik maken van het WAVEDESK-platform zullen deze statistieken automatisch beschikbaar komen voor alle gebruikers van de CREDIT-module.