Roelants ramen & deuren

Roelants ramen & deuren

Roelants ramen & deuren is de referentie aan de kust voor pvc/alu ramen en deuren. Meer informatie kan u terugvinden op de website.

Ter ondersteuning van de aankoopdienst kwam de vraag of het mogelijk was een module te maken om de opvolging van de projecten eenvoudiger te maken. Het kwam namelijk frequent voor dat bij de voorbereiding van een project de bestellingen niet tijdig werden geplaatst bij de leveranciers. Gevolg hiervan was dat soms op het moment van de plaatsing bepaalde stukken ontbraken wat nefast is voor de efficiëntie van het team.

Na een kort overleg werd duidelijk dat we hier met het WAVEDESK-platform een oplossing konden aanbieden en was WAVEDESK roelants geboren.

Hieronder kan u een korte opsomming terugvinden van de belangrijkste functionaliteiten die werden voorzien:

  •  Mogelijkheid om projecten aan te maken met de belangrijkste details van het project
  • Ondersteuning om bijlagen toe te voegen aan het project door deze te slepen naar het project
  • Per project de mogelijkheid om een aankooplijst aan te maken met een indicatie per product of het al dan niet besteld geweest is
De aanmaak van de projecten is de eerste fase en doet Roelants op het moment dat een project is goedgekeurd.
Loginscherm wavedesk roelants

Dashboard & taken

Na aanmaak van het project maakt het WAVEDESK-platform automatisch een takenlijst aan voor de aankoopdienst.

De aankoopdienst beschikt over een overzichtelijk dashboard met een globaal beeld van de nog te behandelen, de lopende en de afgewerkte projecten. Van hieruit kan de aankoopdienst project per project opvolgen en de verschillende artikelen bestellen die nodig zijn voor de voltooiing hiervan.

Waarschuwing openstaande taken
Desktop integratie waarschuwingen

Om zeker te zijn dat er geen zaken over het hoofd worden gezien werd een integratie voorzien met notificaties op de desktop. Het platform zal periodiek controleren of er aankopen zijn die moeten uitgevoerd worden om de planning niet in gedrang te brengen en brengt de gebruiker hiervan op de hoogte door meldingen die worden weergegeven op de computer.

Door deze implementatie is de aankoopdienst zeker dat alle nodige bestellingen zijn geplaatst en kan Roelants ramen en deuren gerust zijn dat de planning niet in het gedrang komt.

Bijkomend gezien dat het WAVEDESK-platform volledig online werkt kan de opvolging hiervan gebeuren van gelijk waar en gelijk wanneer.

Bent u net zoals Roelants ramen & deuren op zoek naar maatwerk software die 100% op maat van uw bedrijf is gemaakt?

Raadpleeg deze pagina met een overzicht van onze diensten of contacteer ons vrijblijvend om te zien hoe wij u eventueel kunnen helpen.

Roelants medewerkers