Partnership betrust

partnership betrust

Partnership voor het digitaal ondertekenen

Op vraag van onze INSURANCE-gebruiker Cares-Assistance zijn wij gestart met het zoeken naar een partner voor de integratie van het digitaal ondertekenen van documenten binnen het platform.

Hierbij werd een shortlist opgemaakt en hebben we verschillende platformen geëvalueerd. Al snel kwamen we tot een 2-tal potentiële kandidaten.

Na grondige evaluatie hebben we uiteindelijk gekozen om een integratie te plannen voor het betrust platform. Gezien beide platformen praktisch over dezelfde functionaliteiten beschikken werd uiteindelijk de beslissing genomen om te gaan voor betrust.

Hieronder de 2 belangrijkste redenen voor de uiteindelijke keuze:

  1. betrust beschikt over oplossingen voor grote volumes en voor het sporadisch ondertekenen van documenten via het OK!Sign platform
  2. betrust is een Belgisch bedrijf, dit maakt dat we zeker zijn dat de communicatie optimaal kan verlopen en anderzijds steunen we graag Belgische collega’s als we hiertoe de kans hebben
Digitaal ondertekenen

Geplande functionaliteiten

We voorzien initieel de integratie van deze functionaliteiten binnen 2 modules van het platform:

Hierbij gaan we de mogelijkheid aanbieden om digitaal documenten te laten ondertekenen door uw eindklant en/of tussenpersoon.

Hierbij zal het mogelijk zijn om verschillende methodes van ondertekenen aan te bieden. Momenteel voorzien we de volgende methodes: de Belgische eID-kaart, SMS, itsme of het fysisch tekenen van het document op computer, smartphone of tablet.

Bijkomend voorzien we eventueel een integratie van deze functionaliteit in de FINANCIAL-module van het platform om elektronisch offertes te laten ondertekenen. Dit zullen we voorzien als hiervoor vraag is binnen onze gebruikersgroep.

Planning

We voorzien de integratie van betrust en OK!Sign te doen in 2 stappen:

  • Q1 2021: integratie van het betrust platform, gezien dit een vereiste is voor onze INSURANCE-klant Cares-Assistance
  • Q2 2021: integratie van het OK!Sign platform voor het behandelen van kleinere volumes

Voor meer informatie over betrust, bezoek de website op www.betrust.be