Ondersteuning thema’s

Momenteel zijn we bezig met de uitrol van core versie 3 van het WAVEDESK-platform en 1 van de vele nieuwe functionaliteiten in deze release is de ondersteuning voor thema’s.

Mogelijkheden

Tot op heden was u beperkt tot de lay-out die standaard werd aangeboden door het WAVEDESK-platform, er was geen mogelijkheid om de look van de omgeving aan te passen naar uw eigen smaak.

Met core versie 3 brengen we hier verandering in door u toe te laten uw eigen stijl te kiezen waarin u wenst te werken. U kan de stijl kiezen die u wenst te gebruiken door onder het stijl icoon in het hoofdvenster van het platform de gewenste stijl te kiezen.

Beschikbare thema's

Office white was het oorspronkelijke thema van het WAVEDESK-platform en blijft uiteraard nog steeds beschikbaar.

Daarnaast voorzien we in eerste instantie ondersteuning voor het material theme van Google en dit in 4 verschillende kleuren: blue, orange, purple en teal.

In de toekomst voorzien we de lijst van ondersteunde thema’s uit te breiden, deze zullen dan automatisch zichtbaar worden in de lijst van de beschikbare thema’s.

Afbeelding thema
Voorbeeld van het Material blue thema in WAVEDESK

Na selectie van een thema zal u automatisch opnieuw op de login pagina van het platform terecht komen waarbij het gekozen thema zal gebruikt worden.

Beschikbaarheid: ondersteuning van de thema’s is momenteel in uitrol en zal 100% beschikbaar zijn in alle modules tegen het eind van december 2020.