Maatwerk diensten

Iedere firma is anders met zijn eigen gewoonten en procedures.
Daarom geloven we niet in een one size fits all oplossing.
In dat opzicht werd het WAVEDESK platform uitgebouwd als een blokkendoos dat ideaal is om bepaalde functionaliteiten die standaard aanwezig zijn te combineren tot een nieuw geheel en bijkomend uitermate geschikt is om specifieke functionaliteiten toe te voegen aan het platform en blijvend gebruik te kunnen maken van de standaard functionaliteiten.

Wat kunnen wij voor u verzorgen?

Standaard kunnen wij u alle functionaliteiten aanbieden die momenteel al aanwezig zijn binnen het WAVEDESK platform waaronder CRM, financieel, facturatie, stock, materiaalbeheer, …

Deze modules kunnen verder uitgebreid worden met specifieke functionaliteiten voor uw onderneming of nieuwe modules specifiek voor u kunnen worden toegevoegd aan het platform. In beide gevallen spreken we van maatwerk waarbij deze functionaliteiten enkel beschikbaar zijn voor uw account, u bent dus eigenaar van dit maatwerk.

Werkwijze

Voor maatwerk projecten hanteren we steeds een standaard werkmethode. Hieronder kan u een overzicht terugvinden van de stappen gedurende het proces.

  • Initieel overleg om een idee te krijgen over de vraagstelling
  • Opstellen scope van het project
  • Detailanalyse van de vereisten voor het maatwerk
  • Bespreking van de detailanalyse en bijsturing
  • Definitief akkoord over de detailanalyse
  • Implementatie van de functionaliteiten die zijn opgenomen in de analyse
  • Primaire oplevering
  • Feedback en bijsturing na feedback van de klant
  • Definitieve oplevering van de software en opname in productie
Wat we meestal merken is echter dat eens de gevraagde functionaliteiten zijn opgeleverd er steeds vragen blijven komen voor bijkomende functionaliteiten. Als dit het geval is stellen wij 2 formules voor: opmaak van een offerte voor de bijkomende functionaliteiten of een maandelijks onderhoudsbedrag waarbij we een aantal uren reserveren om exclusief te werken rond functionaliteiten die gevraagd zijn.
 

Referenties

Bent u op zoek naar referenties betreffende maatwerk op het WAVEDESK platform?
Hieronder kan u een aantal maatwerk klanten van WAVEDESK terugvinden.
Contacteer ons gerust voor meer informatie.

Klantverhalen

Tentmoment

Tentmoment is een van de marktleiders in België voor wat betreft de verhuring van tenten en dit al 3 generaties lang.
Tentmoment maakte in het verleden gebruik van een algemeen verhuurprogramma voor de interne werking van het bedrijf. Gezien dit een standaardpakket was konden geen specifieke aanpassingen gedaan gevraagd worden die nodig waren voor een optimale werking van de software binnen de organisatie.
Na een grondige analyse van de vereisten werd een volledig maatwerk-implementatie gemaakt 100% op maat van Tentmoment en dit op basis van het WAVEDESK platform. Momenteel staat dit platform in voor het beheer van de offertes, planning, laadlijsten vrachtwagens, werkorders, beheer personeel en materiaal, volledig stockbeheer met samengestelde artikelen, …

Start een gesprek

Contact

WAVEDESK
Esdoornstraat 5
8300 Knokke-Heist
België