Digitaal ondertekenen documenten

Digitaal ondertekenen documenten

WAVEDESK heeft een samenwerking afgesloten met OK!Sign voor de integratie van hun platform voor het digitaal ondertekenen van documenten.

In de loop van september zal deze functionaliteit beschikbaar komen in het ganse WAVEDESK-platform.

We voorzien de mogelijkheid om markers toe te voegen aan de pdf-documenten die worden aangemaakt vanuit het platform. Deze markers zijn plaatsen waar een digitale handtekening moet komen.

Na aanmaak van het document is het mogelijk om het document automatisch door te sturen naar het platform van OK!Sign die het document digitaal zal doorsturen ter ondertekening. De ontvanger heeft de mogelijkheid om het document te ondertekenen op 3 manieren: rechtstreeks op het document, via SMS of via de E-id integratie.

Na ondertekening zal het document een digitale handtekening bevatten die 100% rechtsgeldig is. De status van ondertekening zal u automatisch kunnen opvolgen binnen het WAVEDESK-platform zonder externe links te moeten raadplegen.

Het digitaal ondertekenen van documenten zal een sterke integratie kennen met de WAVEDESK CREDIT module, de module voor het beheer van kredieten voor het digitaal ondertekenen van kredietvoorstellen.

Voor meer informatie betreffende OK!Sign, bezoek de website op www.oksign.be

Like this article?

Share on facebook
Share on Facebook
Share on twitter
Share on Twitter
Share on linkedin
Share on Linkdin
Share on pinterest
Share on Pinterest

Leave a comment

No Comments

Leave a Comment