Case WAVEDESK Tentmoment

CASE WAVEDESK Tentmoment

In deze case geven we een overzicht van de maatwerk implementatie die werd gedaan voor Tentmoment (Europatenten) en dit op basis van het WAVEDESK-platform.

TentMoment

Tentmoment is een van de marktleiders in Belgiƫ voor wat betreft de verhuring van tenten, meer specifiek voor tenten vanaf 150 personen.

Meer informatie betreffende Tentmoment kan u terugvinden op de Tentmoment website.

Tentmoment werkte tot over een klein jaar met een softwareprogramma specifiek gemaakt voor firma’s gespecialiseerd in verhuring, echter was het nooit een 100% match met de activiteiten die ze hebben, een probleem dat vaak voorkomt in standaardoplossingen.

In dat opzicht waren Peter en Kristien van Tentmoment op zoek naar een oplossing die 100% een match was met hun bedrijfsvoering.

WAVEDESK is de uitdaging aangegaan om een volledige oplossing te bieden voor hun vragen.

Het verhaal is begonnen met een aantal constructieve meetings om de noden en bekommernissen in kaart te brengen waar ze dagelijks mee in contact kwamen.

Na deze meetings is WAVEDESK gestart met de opmaak van een uitgebreide analyse om een totaalzicht te krijgen over omvang van het project. Na uitgebreide bespreking van de analyse zijn we gestart met deze uitdaging.

Dit resulteerde in een hele nauwe samenwerking tussen Tentmoment en WAVEDESK met frequente overlegmomenten en een uitgebreide testfase van het platform waarna het platform in gebruik werd genomen.

1 van de moeilijkste punten gedurende de ontwikkeling was de recuperatie van de artikelen en stockgegevens uit het oude platform gezien de gesloten structuur van de database. Via een tussenstop zijn we er toch in geslaagd om de overstap te kunnen doen zonder verlies van gegevens.

Momenteel worden alle offertes en de volledige planning gedaan binnen het WAVEDESK Tentmoment platform en werken we dagelijks aan de verdere uitbreiding van de functionaliteiten op vraag van Tentmoment.

Hieronder kan u een overzicht terugvinden van de belangrijkste functionaliteiten die aanwezig zijn binnen het platform.

Graag vermelden wij ook Duotix, de referentie voor uw digitale marketing en branding die heeft ingestaan voor de naamsverandering van Europatenten naar Tentmoment en die ganse branding en sociale media verzorgt voor Tentmoment.

Wenst u meer informatie over de diensten en software die WAVEDESK kan aanbieden?

Like this article?

Share on facebook
Share on Facebook
Share on twitter
Share on Twitter
Share on linkedin
Share on Linkdin
Share on pinterest
Share on Pinterest

Leave a comment

No Comments

Leave a Comment