Nieuwe interface

Met release 0.1.5.8 van het platform hebben we de definitieve vormgeving van het platform vrijgegeven aan de gebruikers. De interface van het platform heeft verschillende evoluties gekend maar met deze release hebben we een mijlpaal bereikt.

Minimalistische stijl

In het verleden waren we al overgestapt van een meer gekleurde interface naar een meer vlakke interface met meer wit. Met deze release trekken we dit verder door naar de hoofdbalk. Dit maakt de interface een stuk rustiger om in te werken.

De 2de grote aanpassing die we hebben doorgevoerd is de vervanging van alle iconen binnen het platform.

Waar de vorige versies blauwe iconen hadden en vaak dezelfde iconen hebben we nu gekozen voor grijze iconen met een verbeterde scherpte en werden vele iconen vervangen door iconen die de actie duidelijker omschrijven. De stijl van de iconen is opgevuld en gaat sterk in de stijl die in gebruik is door het Apple platform.

Een derde kleinere aanpassing is dat we de notificatie kleuren binnen het platform hebben aangepast zodat deze 100% een match zijn met de kleuren van de website. Zo zal u zien dat de kleur voor de waarschuwingen nu dezelfde is als de kleur in het thema van de website.

Heeft u verdere suggesties voor de interface van het platform?

Contacteer ons gerust op support@wavedesk.be