WAVEDESK INSURANCE

Toolbox voor de verzekeringsmakelaar.

Met WAVEDESK INSURANCE volg je je verzekeringen op de voet op. Beheer alle stappen en aspecten van een verzekering intern binnen uw organisatie en betrek uw tussenpersonen en klanten via het online portaal.

Logo INSURANCE-module

Beheer uw verzekeringspolissen op een efficiënte manier.

Polissen aanmaken en beheren binnen WAVEDESK is super flexibel. Start vanaf nul of gebruik de koppelingen met de maatschappijen om productie te importeren die rechtstreeks werd ingegeven in de platformen van de maatschappijen.

Pijl links

Volledige commissiebeheer.

Met de INSURANCE-module beschikt u over de nodige tools om de commissies te beheren van uw agenten en dit met ondersteuning van meerdere maatschappijen met verschillende tarieven en types van commissionering.

Bezorg maandelijks een borderel aan uw agenten en maak dit beschikbaar in hun portaal waar ze centraal hun borderellen en achterstandslijsten kunnen raadplegen.

INSURANCE-module 1

Een duidelijke rekening courant per agent.

U beschikt over een duidelijke rekening courant per agent met een overzicht van de huidige situatie. U kan voorschotten inboeken die automatisch zullen verwerkt worden in het borderel van de agent.

Ook eventuele terugvorderingen wegens stopzetting worden volledig automatisch verwerkt.

Pijl links

Meerdere niveaus mogelijk.

Met de INSURANCE-module heeft u de mogelijkheid om groeperingen te beheren, makelaars en agenten.

Dit geeft u de mogelijkheid om statistieken en borderellen te genereren op alle niveaus.

Bepaal op het niveau van uw tussenpersoon uitzonderingen op de standaard commissionering per maatschappij en per type van commissie (aanbreng, rappel, incasso).

INSURANCE-module 1

Integratie voorstelgenerator

De voorstelgenerator laat u toe om periodiek voorstellen voor uw borderellen te genereren.

Dit laat u toe om een volledige scanning uit te voeren van de polissen binnen uw omgeving met uitgebreide rapportering waar zich eventueel problemen bevinden.

U krijgt automatisch waarschuwingen voor commissieschema’s die ontbreken, tussenpersonen die niet in orde zijn, …

Hiervoor gebruiken we een unieke engine die kan aangepast worden per account.

Vanuit de voorstelgenerator heeft u de mogelijkheid om automatisch achterstandslijsten aan te maken die u beschikbaar kunt maken op het portaal van uw tussenpersonen.

Pijl links

Een persoonlijk portaal voor uw tussenpersonen & klanten?

Als u als verzekeringsmakelaar echt professioneel naar voor wenst te komen en u zich wenst te onderscheiden van andere makelaars kan u gebruik maken van uw persoonlijk portaal.

Deze module laat u toe om aan uw eindklant en tussenpersoon een private omgeving aan te bieden van waaruit ze gegevens kunnen raadplegen maar ook kunnen samenwerken met u.

Ondersteuning groeperingen.

WAVEDESK bevat een specifieke synchronisatie module voor groeperingen.

Deze module laat toe om periodiek gegevens te centraliseren van kantoren binnen uw groepering naar een centrale WAVEDESK-account. Door het centraliseren van de gegevens beschikt u over de mogelijkheid om de commissies centraal te beheren voor uw groepering en beschikt u over globale statistieken.

De individuele kantoren blijven ook na de centralisatie beschikken over alle functionaliteiten. Deze service maken we gratis beschikbaar voor groeperingen, contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.

Een greep uit de functionaliteiten.

We kunnen onmogelijk alle functionaliteiten opsommen. Hieronder kan u een greep terugvinden van de functionaliteiten die aanwezig zijn. Voor een volledige beschrijving van alle functionaliteiten verwijzen we graag naar de handleiding van de INSURANCE-module.

Meer informatie nodig?

Abonnement

1 vaste prijs voor alle functionaliteiten

40,00
Maandelijks
  • Maandelijkse prijs per actieve gebruiker van de backoffice module
  • Naast het verzekeringsbeheer beschikt u ook over de geïntegreerde CRM-module
  • Geen beperkingen op het aantal verzekeringspolissen
  • Onbeperkt aantal gebruikers van de portalen (tussenpersonen & klanten)
  • Maandelijks opzegbaar abonnement