OPLOSSING VOOR KREDIETMAKELAARS

CREDIT-module

Beheer alle stappen en aspecten van een kredietdossier.
Betrek tussenpersonen en klanten via de beschikbare portalen.
Logo CREDIT-module
Kredietbeheer

Beheer uw kredieten op een efficiënte manier

Kredieten aanmaken en beheren binnen WAVEDESK is super flexibel. Gebruik voorstellen als startpunt of begin vanaf nul, easy.

Naast effectieve kredieten heeft u ook de mogelijkheid om de panden te beheren.

Tussenpersonen

Volledige controle over uw tussenpersonen

Uw tussenpersonen zijn heel belangrijk voor uw organisatie, beheer ze uiterst professioneel met standaard commissie schema’s en alle nodige details.

Geef hun toegang tot een online portaal om hun borderellen en gedeelde documenten te raadplegen.

Financiële instellingen

Een klare kijk op de financiële instellingen waarmee u werkt

U wenst toch ook jaarlijks met duidelijke cijfers aan de onderhandelingstafel te gaan met de financiële instellingen waarmee u samenwerkt om de beste marges te bekomen?

Met de CREDIT-module kan u alle nodige statistieken trekken en kan u een standaard commissieschema opstellen voor iedere financiële instelling individueel.

Commissiebeheer

Commissiebeheer

Commissies met spreiding, zelfs specifiek per tussenpersoon, maandelijkse borderellen met automatisch doormailen, …

Het kan allemaal met de CREDIT-module en daar stopt het niet, geef een forecast aan uw tussenpersonen van wat ze mogen verwachten aan commissie in de komende maanden, volledig dynamisch opgemaakt door het platform aan de hand van de beschikbare kredietdossiers.

Rapporten

Rapporten en statistieken

Uitgebreide rapportage is uiteraard beschikbaar door middel van de rapportage-module.

Wenst u een duidelijk zicht op de statussen van uw verschillende kredieten, gerealiseerde kredieten per kredietmaatschappij?

Het kan door middel van de dynamische rapportgenerator die is ingebouwd in het platform.

Portaal

Een portaal voor uw tussenpersonen & klanten

Als u als kredietmakelaar echt professioneel naar voor wenst te komen en u zich wenst te onderscheiden van andere makelaars kan u gebruik maken van uw persoonlijk portaal.

Deze module laat u toe om aan uw eindklant en tussenpersoon een private omgeving aan te bieden van waaruit ze gegevens kunnen raadplegen maar ook kunnen samenwerken met u

Groeperingen

Ondersteuning voor groeperingen

WAVEDESK bevat een specifieke synchronisatie module voor groeperingen.

Deze module laat toe om periodiek kredietdossiers te centraliseren van kantoren binnen uw groepering naar een centrale WAVEDESK-account. Door het centraliseren van de dossiers beschikt u over de mogelijkheid om de commissies centraal te beheren voor uw groepering en beschikt u over globale statistieken.

De individuele kantoren blijven ook na de centralisatie beschikken over alle functionaliteiten. Deze service maken we gratis beschikbaar voor groeperingen, contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie

Een greep uit de functionaliteiten

Hieronder kan u een greep terugvinden van de functionaliteiten die aanwezig zijn.
Voor een volledige beschrijving van alle functionaliteiten verwijzen we graag naar de documentatie van de CREDIT-module.