Case Tentmoment

Case

In deze case geven we een overzicht van de maatwerk implementatie die werd gedaan voor Tentmoment (het vroegere Europatenten) en dit op basis van het WAVEDESK-platform.

Over Tentmoment

Tentmoment is een van de marktleiders in België voor wat betreft de verhuring van tenten, meer specifiek voor tenten vanaf 150 personen. Peter, Kristien en Brecht staan dagelijks klaar met het ganse team om klanten over heel België te bedienen. Meer informatie over Tentmoment kan u terugvinden op de Tentmoment website.

Logo werknemer Tentmoment

Tentmoment werkte tot over een klein jaar met een softwareprogramma specifiek gemaakt voor firma’s gespecialiseerd in verhuring, echter was het nooit een 100% match met de activiteiten die ze hebben, een probleem dat we vaak zien voorkomen in standaardoplossingen.

In dat opzicht waren Peter en Kristien op zoek naar een oplossing die 100% een match was met hun bedrijfsvoering.

WAVEDESK is de uitdaging aangegaan om een volledige oplossing te kunnen bieden voor hun vragen.

Uitwerking

Het verhaal is begonnen met een aantal constructieve meetings om de noden en bekommernissen in kaart te brengen waar ze dagelijks mee in contact kwamen. Na deze meetings is het WAVEDESK-team gestart met de opmaak van een uitgebreide analyse om een totaalzicht te krijgen over de omvang van het project. Na uitgebreide bespreking van de analyse zijn we gestart met de uitdaging.

Dit resulteerde in een hele nauwe samenwerking tussen Tentmoment en WAVEDESK met frequente overlegmomenten en een uitgebreide testfase van het platform waar de software in gebruik werd genomen.

1 van de moeilijkste punten gedurende de ontwikkeling was de recuperatie van de artikelen en stockgegevens uit het oude platform gezien de gesloten structuur van de database. Via een tussenstop zijn we er toch in geslaagd om de overstap te kunnen doen zonder verlies van gegevens.

Resultaat

Momenteel worden alle offertes en de volledige planning gedaan binnen het WAVEDESK-platform en werken we dagelijks aan de verdere uitbreiding van de functionaliteiten op vraag van Tentmoment.

Belangrijkste voordelen voor Tentmoment

Vergadering Tentmoment - WAVEDESK

meer informatie nodig?

WAVEDESK kennisbank

Raadpleeg de kennisbank met artikelen en video tutorials.