Boven Yvo kiest voor WAVEDESK als CRM-platform

Boven yvo

Na de implementatie die werd gedaan bij Roelants ramen en deuren heeft nu ook Boven Yvo gekozen om WAVEDESK te gebruiken als CRM-platform.

De activiteit van de firma is gericht op de plaatsing van aluminium ramen en deuren. Al 45 jaar is dit familiebedrijf gekend omwille van het vakmanschap. Door de jarenlange expertise zijn ze geprefereerd partner van Reynaers voor aluminiumprofielen en Renson Ambassador voor verluchtings- en zonweringssystemen.

Zaakvoerders Boven Yvo
Tom & Wim Boven - Zaakvoerders

Implementatie

Het WAVEDESK-platform zal gebruikt worden voor alle commerciële activiteiten.

Dit omvat de opvolging van contacten, opvolging van offertes en de aanmaak van dossiers. In de dossiers kunnen ook de nodige aankopen geregistreerd worden die moeten geplaatst worden bij de verschillende leveranciers om de productie en de plaatsing te kunnen uitvoeren.

Ook het toekennen van projecten aan calculators die het dossier moeten berekenen is voorzien waarbij iedere individuele medewerker zijn persoonlijke werklijst krijgt voor de verschillende projecten.

Koppeling productie

Om projecten te laten doorstromen naar de effectieve productie voorzien we een REST-service die kan aangesproken worden door de software die in gebruik is binnen de productie.

Deze software kan automatisch via de service de projecten binnentrekken die klaar zijn voor productie en deze op deze manier opnemen in de productieplanning en de materiaalbehoefte berekening.