OPLOSSING VOOR VERHUURBEDRIJVEN

RENTAL-module

Beheer verhuringen met inbegrip van reservaties, vervangingen, ...
Beheer beschikbaarheden door de koppeling met de INVENTORY-module.
Logo RENTAL-module
Offertes en facturen opmaken

Eenvoudige opmaak van offertes voor verhuringen

Maak uitgebreide offertes op voor verhuringen. Hiervoor kan u gebruik maken van de artikelen in de INVENTORY-module met ondersteuning voor samengestelde artikelen.

Opgemaakte offertes kan u op eenvoudige manier versturen naar uw potentiële klant rechtstreeks vanuit het platform.

Beschikbaarheden

Steeds een correct zicht op beschikbaarheden

Door de integratie met het artikelbeheer en de stock heeft u steeds een correct zicht of bepaalde zaken kunnen verhuurd worden in functie van de al geboekte reservaties, zo doet u nooit beloftes die u niet kan waarmaken.

Hier gaat het platform ook rekening houden met eventuele wijzigingen in de stock door aankopen, …

Vervangingen

Ondersteuning voor vervangingen

Doet u aan verhuring van materialen die mogelijks gedurende de periode van verhuring moeten vervangen worden? Het platform bevat een volledige ondersteuning hiervoor.

Wanneer u bijvoorbeeld containers verhuurd kan het zijn dat er gedurende de periode van de verhuring een afhaling moet gebeuren van een volle container en er een vervanging moet gebeuren door een lege. Ook hier is er volledige ondersteuning voor beschikbaarheden.

Montagefiche

Online montagefiche

Als voor de verhuring meer informatie over het terrein nodig is, dan kan u een online montagefiche aanbieden aan uw klanten.

Via een unieke link krijgen ze toegang tot een online fiche waar alle gegevens over het terrein kunnen ingegeven worden. De gegevens worden achterliggend automatisch in het dossier ingevoegd door het platform.

Op deze manier vermijdt u het heen en weer mailen van documenten en heeft u alle informatie centraal binnen het dossier.

Facturatie

Geïntegreerde facturatie

Door de koppeling met de FINANCIAL-module maakt u gemakkelijk facturen aan voor uw verhuringen. Hierbij kan u gegroepeerde facturen aanmaken voor verschillende verhuringen per klant.

Ook de opvolging betalingen en een volledig rappelbeheer zijn beschikbaar.

Agenda

Plan opbouw en afbraak activiteiten

De RENTAL-module bevat een planningsmodule die u toelaat om de opbouw en de afbraak in te plannen voor uw ploegen voor de verhuringen.

Zo kan u verzekerd zijn dat alle verhuringen correct kunnen verlopen. Ook zal het stockbeheer rekening houden met de datums van opbouw en afbraak voor wat betreft beschikbaarheden.