WAVEDESK CRM

De basis

Met WAVEDESK CRM heb je alle informatie van klanten en contacten in de hand. Adressen, afspraken, communicatie, taken, oproepen, … Alles gecentraliseerd en beschikbaar in alle modules van het platform.

Part

Beheer uw klanten & contacten op een efficiënte manier

Eenvoudige registratie van klanten en contacten aan de hand van de overzichtelijke fiches. Integratie met de kruispuntbank voor validatie btw-nummer en het automatisch ophalen van gegevens, super eenvoudig.
Pijl links

Module specifieke uitbreidingen

Maar daar stopt het niet. De CRM-module zal zich automatisch aanpassen in functie van de modules die geactiveerd zijn binnen uw account.

Door middel van tabbladen komen bijkomende functionaliteiten beschikbaar waaronder integratie elektronische identiteitskaart, een portaal voor uw klanten, …

CRM-module 1

Een uitgebreide agenda met integratie in de modules

Afspraken inboeken en uw agenda delen met uw collega’s… Eenvoudig, maar meer is mogelijk … Gebruik templates om bepaalde tijdstippen beschikbaar te maken voor interne collega’s of zelfs voor externe medewerkers via het portaal om een afspraak in te boeken.
Pijl links

Geïntegreerde communicatie

Ontvang en verstuur email rechtstreeks vanuit het platform. Verstuurde e-mails kunnen bewaard worden zodat u niet op verschillende plaatsen moet zoeken naar de nodige informatie.

U beschikt over een postvak in die een automatische matching doet naar uw klanten en contacten toe zodat u deze berichten snel centraal kan raadplegen.

CRM-module 1

Taken en telefoons

Via het journaal dat beschikbaar is op alle niveaus en in alle modules binnen het platform kan u overal taken en telefoongesprekken inplannen en dit op alle niveau’s.

Pijl links

Al uw documenten centraal

Eén locatie voor al uw documenten, geen shared drives meer, alles gewoon bij de hand.

Daarnaast heeft u de mogelijkheid om documenten beschikbaar te maken op uw klantenportaal of voor de tussenpersonen waarmee u samenwerkt, dit kan op document niveau en op map niveau.

Een greep uit de overige functionaliteiten

We kunnen onmogelijk alle functionaliteiten opsommen. Hieronder kan u een greep terugvinden van de functionaliteiten die aanwezig zijn. Voor een volledige beschrijving van alle functionaliteiten verwijzen we graag naar de handleiding van de CRM-module.

Engelse hanleiding
Nederlandse handleiding

Meer informatie nodig?

Abonnement

De CRM-module van het WAVEDESK-platform is verweven in de verschillende optionele modules. De module is dus steeds inbegrepen in de abonnementen van de optionele modules en heeft geen afzonderlijke abonnementskost.

Op zoek naar een softwareoplossing voor uw bedrijf?

Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek waarbij we kijken hoe we u kunnen helpen